Megszólalt a Predator főszereplője a kivágott zaklató ügyében

2018-09-07T035155Z 1659011809 RC1844921010 RTRMADP 3 FILMFESTIVA
2018.09.11. 13:03

Boyd Holbrook, az új Predator-mozi főszereplője közleménnyel szállt be a film körüli botrányba, írja a Hollywood Reporter. Ahogy korábban írtuk, nem sokkal a film torontói bemutatója előtt derült ki, hogy a 20th Century Fox stúdió kivágott egy jelenetet a filmből, miután az egyik szereplőről kitudódott, hogy szexuális zaklatóként szerepel a bűnügyi nyilvántartásban.

A bilit az egyik főszereplő, Olivia Munn borította, miután megtudta, hogy a jelenetben vele együtt szereplő Steven Wilder Striegel (aki egyébként többször megüti a színésznőt a jelenetben) korábban hat hónapot ült, miután 2010-ben bűnösnek találták, amiért egy 14 éves lányt próbált meg emailben szexuális kapcsolatra csábítani.

Boyd Holbrook azzal kezdte a hétfői nyilatkozatát, hogy elnézést kért, hogy nem reagált korábban a hírekre, amivel egyértelműen Olivia Munn hétvégi, keserű hangvételű nyilatkozataira utalt. "Büszke vagyok Oliviára, illetve arra, ahogy egy ilyen nehéz és riasztó helyzetet kezelt, valamint hálás vagyok a Foxnak, amiért komolyan vette az információt, és gyorsan intézkedett" – írta.

A színésznő, ahogy ígérte, folytatta a sajtókörutat, hiszen, ahogy fogalmazott, sokan dolgoztak keményen ezen a filmen, ő pedig szeretne mindent megtenni azért, hogy az sikeres is legyen. Ám a hétvégi, torontói sajtóeseményen csak ő és a 11 éves Jacob Tremblay (A szoba sztárja) vettek részt a szereplők közül.

Nagyon magányos érzés itt ülni egyedül, amikor a többieknek is itt kellene ülniük mellettem

– mondta aztán Munn, aki úgy érzi, szándékosan kerülik a színésztársai. Ezután arról is beszélt, hogy bár látta a rendező, Shane Black bocsánatkérését, és értékeli is azt, jobban örült volna annak, ha azt előbb közvetlenül neki juttatja el, és csak aztán teszi nyilvánossá.

Holbrook a fentiekre reagálva azt írta: valóban mondott le már megbeszélt interjúkat, de ezt azért tette, mert úgy érezte, csak felesleges traumát és fájdalmat okozna a színésztársának azzal, ha tovább beszélne az ügyről, de már látja, hogy rosszul mérte fel a helyzetet. "Az lenne az utolsó dolog, amit Oliviának kívánok, hogy egyedül vagy magára hagyva érezze magát" – írta.

A Predator - A ragadozó szeptember 13-án, csütörtökön, kerül a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Borítókép: Boyd Holbrook színész érkezik a Predátor premierjére a Toronto Nemzetközi Film Fesztiválon (TIFF) 2018.09.06. Fotó: Mario Anzuoni/Reuters

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?