Csőre töltött fegyverrel ment a reptérre a Disney-sztár

2018.09.11. 09:47

Fegyverbirtoklás miatt letartóztatták David Henrie-t, miután fennakadt a kötelező reptéri átvizsgáláson, írja a Variety a rendőrség által megerősített információk alapján. A 29 éves színész hétfő reggel kilenc körül bukott le egy csőre töltött kézifegyverrel a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren.

A Disney Channel sztárja később közleményben kért elnézést az eset miatt. Ebben azt írja, vállalja a felelősséget, akaratlanul vitte magával a fegyvert, és bár nagyon szégyelli magát a történtekért, örül, hogy a reptéren dolgozók jó munkát végeztek.

David Henrie elsősorban a Disney Channel Varázslók a Waverly helyből című sorozatából ismert, amelyben Selena Gomez testvérét, a család első, díjakat bezsebelő gyermekét alakítja. A sorozat négy évadot élt meg, 2007-től 2012-ig futott. Henrie emellett feltűnt a Doktor House, Az ítélet: család és az Így jártam anyátokkal című sorozatokban.

Rendezőként is jegyzik (két rövidfilm után), This Is the Year című első nagyjátékfilmjét pedig nemcsak dirigálja, hanem írja is, a Variety úgy tudja, a film forgatása épp a héten kezdődhet.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?