A YouTube is nagyon szeretne Oscart nyerni

2018.09.11. 05:22

Egyre komolyabban veszi a YouTube is a saját tartalomgyártását, legújabb filmjüknek, a Viper Clubnak pedig olyan színészeket sikerült megnyerniük főszereplőnek, mint Susan Sarandon és Edie Falco. A rendező az iráni-amerikai Maryam Keshavarz, a filmet pedig a torontói filmfesztiválon mutatják benne, abban bízva, hogy a film díjakat hozhat a YouTube számára, illetve segíthet a jövőben mág nagyobb nevű színészeket és rendezőket megnyerni a jövőbeni projektjeikhez.

A Viper Club egy kórházi ápolóról szól, akinek az újságíróként dolgozó fiát elrabolják valahol a Közel-Keleten. Ilyenkor a kormány nem nagyon tud mit tenni, hiszen hivatalosan tilos kifizetni a váltságdíjat a terroristáknak. Sarandon karaktere viszont nem mond le ilyen könnyen a fiáról és erőfeszítései közben találkozik egy titkos társasággal, amiben gazdag emberek, újságírók és egyéb kétes hátterű, de jóindulatúnak tűnő figurák vannak, akik segítenek neki összegyűjteni a váltságdíjat.

Szerepel még a filmben Matt Bomer, Adepero Oduye, Lola Kirke és Julian Morris is. A YouTube tanult a Netflix hibájából és nem zárkózik el teljesen a mozis forgalmazástól, de valószínűleg ez csak az Egyesült Államokra vonatkozik, máshol nem forgalmazzák majd a filmet.

Ne maradjon le semmiről!

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?