Henry Cavill nem akar többé Superman lenni

Batman-V-Superman-Henry-Cavill-Poster
2018.09.13. 10:16

Kiszáll Henry Cavill, nem szeretné többé Supermant alakítani, írja a The Hollywood Reporter. Hivatalos megerősítés még nincs, de a lap úgy tudja, hogy a helyzet akkor fajult el, amikor a színész egy másik, szintén szuperhősös filmről, a Shazam!-ról tárgyalt a Warnerrel. Ebben a filmben kellett volna megint Supermant alakítania (egy nagyon rövid jelenetben), de annyira rosszul sikerült a megbeszélés, hogy Cavill úgy döntött, sem ebben a filmben, sem másban nem játssza el többet Supermant.

A Warner egyelőre nem erősített meg semmit, csak kiadtak egy közleményét, amiben azt írják, hogy nagyszerű kapcsolatuk a színésszel, akit nagyon tisztelnek, változatlan marad. Hozzátették, hogy még semmilyen döntés nem született a Superman-filmekkel kapcsolatban. 

Nem Superman az egyetlen DC-szuperhős, akinek a sorsa bizonytalanná vált. Az is erősen kétséges, hogy mi lesz Batmannel, mert az őt alakító Ben Affleck mostanában megint súlyos alkoholproblémákkal küzd, és korábban sem tűnt túl lelkesnek a folytatást illetően. A Warner valószínűleg újragondolja az egész DC-univerzumot, mert a Wonder Womant leszámítva nem igazán sikerült megszorongatniuk a rivális Marvelt.

Cavill, akit legutóbb a Mission: Impossible 6-ban láttunk, amúgy csak egy saját Superman-filmet kapott, ez volt Az acélember 2013-ban. Ezen kívül még a rossz emlékű Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és a szintén félresikerült az Igazság Ligája filmekben játszotta el a szuperhőst. Ezek után érthető, hogy meg akar pattanni a sorozatból. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?