Henry Cavill nem akar többé Superman lenni

Batman-V-Superman-Henry-Cavill-Poster
2018.09.13. 10:16

Kiszáll Henry Cavill, nem szeretné többé Supermant alakítani, írja a The Hollywood Reporter. Hivatalos megerősítés még nincs, de a lap úgy tudja, hogy a helyzet akkor fajult el, amikor a színész egy másik, szintén szuperhősös filmről, a Shazam!-ról tárgyalt a Warnerrel. Ebben a filmben kellett volna megint Supermant alakítania (egy nagyon rövid jelenetben), de annyira rosszul sikerült a megbeszélés, hogy Cavill úgy döntött, sem ebben a filmben, sem másban nem játssza el többet Supermant.

A Warner egyelőre nem erősített meg semmit, csak kiadtak egy közleményét, amiben azt írják, hogy nagyszerű kapcsolatuk a színésszel, akit nagyon tisztelnek, változatlan marad. Hozzátették, hogy még semmilyen döntés nem született a Superman-filmekkel kapcsolatban. 

Nem Superman az egyetlen DC-szuperhős, akinek a sorsa bizonytalanná vált. Az is erősen kétséges, hogy mi lesz Batmannel, mert az őt alakító Ben Affleck mostanában megint súlyos alkoholproblémákkal küzd, és korábban sem tűnt túl lelkesnek a folytatást illetően. A Warner valószínűleg újragondolja az egész DC-univerzumot, mert a Wonder Womant leszámítva nem igazán sikerült megszorongatniuk a rivális Marvelt.

Cavill, akit legutóbb a Mission: Impossible 6-ban láttunk, amúgy csak egy saját Superman-filmet kapott, ez volt Az acélember 2013-ban. Ezen kívül még a rossz emlékű Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és a szintén félresikerült az Igazság Ligája filmekben játszotta el a szuperhőst. Ezek után érthető, hogy meg akar pattanni a sorozatból. 

Ne maradjon le semmiről!