A Földet elpusztító idegenekkel is kollaboráltak páran

2018.09.14. 05:08

Megérkezett az első előzetes (vagyis csak a teaser trailer) John Goodman és Vera Farmiga sci-fijéhez, a Captive State-hez (Fogvatartott állam). A sztoriról egyelőre nem sokat tudunk, csak annyit, hogy egy másik, földönkívüli civilizáció elpusztította az emberiséget. Vagyis az emberiség nagy részét, amit a Goodman által játszott karakter nem is bán olyan nagyon, elvan ő egyedül. Csakhogy kiderül, hogy rajta kívül mások is életben maradtak, olyanok, akik ellenálltak és olyanok, akik mint ő is, kollaboráltak az idegenekkel. Vajon mit kezdenek egymással?  

A filmet A majmok bolygója: Lázadás rendezője, Rupert Wyatt írta (feleségével, Erica Beeneyvel közösen) és rendezte. Játszik még benne Madeline Brewer (ő volt Janine A szolgálólány meséjében) és a vicces nevű Machine Gun Kelly.

A Captive State-et 2019. március 29-én mutatják be az Egyesült Államokban, a magyar bemutatóról egyelőre nincs hír. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?