Gerard Butler most a tenger alól menti meg a világot

2018.09.15. 00:07

A Hunter Killer az a film, aminek a történetét a plakát és a szinopszis alapján is ki lehet találni, az előzetes láttán meg az ilyen filmeket csak a lóvéért bevállaló és félig kómásan lehaknizó főszereplőknél is jobban be tudjuk lőni, mi fog benne történni. 

Szóval, nem ez a film fog a székhez szögezni váratlan fordulataival és meglepő jellemfejlődéseivel, de hát magára vessen az az ember, aki egy olyan filmre, aminek ilyen a plakátja, ezekért ül be:

MV5BYjRkNzQ0NmYtZmQyMS00Yzk5LWEzZjQtYzhlOTRlMzVjMzA3XkEyXkFqcGde

Ha viszont azért megyünk el a moziba, hogy popcornt zabálva megnézzük, ahogy a nagyon határozott, kemény, de igazságos, bátor és talpig becsületes JENKI tengeralattjáró-kapitány megakadályozza, hogy a RUSZKIK kirobbantsák a 3. világháborút, akkor jó helyen járunk. Glass kapitány ugyanis tudomást szerez egy puccs tervéről, aminek a kimenetele a nyolcvanas évek klasszikus kommandós/tengeralattjárós/vadászrepülős filmjéhez hasonlóan az, hogy SZÁSA megnyomja a gombot, és meszeltek a szabadságnak.

Hát hogy hagyhatná ezt ez a remek ember?

Donovan Marsh rendező és az Arne L. Schmidt-Jamie Moss írópáros a Hunter Killert a Firing Point című technothrillerre alapozta, amit George Wallace, egykori haditengerész írt Don Keith íróval közösen. A gyártó Summit meg úgy volt vele, hogy nekik oszt tökmindegy, hányszor kell a filmben az amerikai haditengerészetet világmegváltónak beállítani, ha azok beszállnak a költségvetésbe. Beszálltak, így a film azon részei, amiket haditengerészeti bázisokon és járműveken vettek fel, láthatóan jól is néznek ki. 

A filmben Butler mellett látható még Gary Oldman, Common, Linda Cardellini és Toby Stephens, bemutató: október 26.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?