Itt az első kép a Joker-filmből

2018.09.17. 08:59

Todd Phillips rendező az Instáján tette közzé az első képet az új Joker-filmből, amiben a korábbi hírekkel ellentétben nem a Suicide Squadból ismert Jared Leto, hanem A nő és A nyughatatlan sztárja, Joaquin Phoenix alakítja a címszerepet. A fotó is őt ábrázolja, de még nem Jokerként, hanem azelőtt, hogy a hírhedt gonosszá vált volna, még Arthur bőrében. Mondjuk a látvány ettől még elég megdöbbentő:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Todd Phillips a Másnaposok-filmek rendezőjeként futott be, azóta megcsinálta a Haverok fegyverbent, ami szintén elég sikeres lett. A Joker forgatókönyvén  Scott Silverrel dolgozott együtt, aki a Johns, a Drogosztag és a nagyszerű The Figher - A harcos filmeken is dolgozott. A Joker a tervek szerint nem a képregényfilmektől megszokott módon építkezik majd, nem annyira a sok akción lesz a hangsúly. Az ambiciózus elképzelések szerint a film inkább olyan klasszikusokra hasonlít majd, mint a Taxisofőr vagy a A komédia királya.

A szereposztás is erre utal: játszik a filmben Robert De Niro, Zazie Beetz (Deadpool) és Frances Conroy (Sírhant művek) is. Korábban úgy volt, hogy Alec Baldwin is, aki Bruce Wayne apját alakította volna, de ő időközben kiszállt a filmből. A Jokert 2019. október 4-én mutatják be Amerikában.  

Ne maradjon le semmiről!