Magyarországra jön Clive Owen és Tim Roth

2018.09.28. 13:07

Clive Owen és Tim Roth a napokban kezdte el forgatni legújabb filmjét, Norman Lebrecht regényének adaptációját, a The Song Of Names-t. A történet két férfi barátságáról szól, akik különböző világból érkeznek, ám a II. világháború összehozza őket. Ezután elveszítik a kapcsolatot, a film pedig azt dolgozza fel, hogyan találkoznak újra. A Deadline szerint a történet a barátság, az árulás és a kibékülés nehézségeit járja körül, több évtizeden és kontinensen át.

A forgatókönyvet Jeffrey Caine írta, a rendező pedig François Girard (A vörös hegedű, A kórus) lesz. A forgatás Londonban kezdődött, de a stáb Budapesten kívül forgat még New Yorkban, Montrealban és  Treblinkában is. További szerepekben Catherine McCormack, Jonah Hauer King, és Gerran Howell is látható lesz majd. Több tucat magyar filmes is dolgozik majd a The Song Of Names-en, az egyik társproducer Petrányi Viktória lesz.

Clive Owen idén nyáron már több hetet töltött Budapesten, amikor WIll Smith-szel és Ang Lee-vel közösen forgatta a Gemini Man című filmet. Owen nem alkalmaz külön közösségi média csapatot, mint Will Smith, így az ő itt tartózkodásáról így nem készültek igazán virális videók, de azt például tudjuk, hogy a Doblo Wine Bar nagyon bejött neki, ahova ugyanazon a héten kétszer is elment. 

Ne maradjon le semmiről!