Lilo és Stitch sem kerülik el az élőfilmes feldolgozást

2018.10.04. 16:43

A dzsungel könyve, A szépség és a szörnyeteg, Az oroszlánkirály, DumboAladdin – néhány azok közül a Disney-mesék közül, amiknek már elkészült, vagy hamarosan elkészül az élőszereplős változata. A Hollywood Reporter információi szerint a 2002-ben bemutatott Lilo és Stitch lesz a következő, aminek elkészítik az előszereplős változatát.

06

 

Az adaptációt Dan Lin és Jonathan Eirich producerek felügyelik, akik ezek szerint már bizonyítottak a stúdiónál, ők voltak ugyanis azok, akik levezényelték a jövőre mozikba kerülő Aladdint is. Az utóbbi rendezője Guy Ritchie volt és jövő májusban mutatják be az amerikai mozikban.

A Lilo és Stitch egy Hawaii-on játszódó történet arról, hogyan barátkozik össze egy Lilo nevű kislány a véletlenül a Földre került űrlénnyel. Tekintettel arra, hogy nem az anyagilag legsikeresebb Disney-meséről van szó, a Hollywood Reporter megemlíti: előfordulhat, hogy a Disney nem is mozikba szánja a feldolgozást, hanem exkluzív tartalomnak a jövő év végén elinduló streaming szolgáltatójára, amivel a Netflix-szel kívánnak versenyezni.

Ne maradjon le semmiről!

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas