Nesze semmi fogd meg jól-teasert kapott Guy Richie Aladdinja

2018.10.12. 09:02

A Disney folytatja a nagy animációs klasszikusok élőszereplős átdolgozását, és a Hamupipőke, a Szépség és a szörnyeteg, illetve a remek Dzsungel könyve után jövőre érkezik az Aladdin, amit rajzfilmben és videójátékban is imádtunk. Az 1992-es film egyébként 504 millió dollárt termelt világszerte, és biztos van valami kalkulátor, ami megmondja, hogy ez ma mennyi lenne, hát, gondolom, jó sok. Nem véletlenül költ el rá a stúdió vagy 150 millió dollárt (meg az apró), na. Ja, és ilyen lesz:

A főszereplője Mena Massoud lesz, ő alakítja a piti tolvaj utcakölyköt, Naomi Scott lesz a csaja, Jasmine, Will Smith kapta meg a dzsinn szerepét, akinek az eredetiben Robin Williams kölcsönözte a hangját zseniálisan, Marwan Kenzari pedig Jafar, a rossz arc karakterét hozza majd. További szerepekben Billy Magnussen és Nasim Pedrad is feltűnik majd a május 24-én bemutatásra kerülő filmben, amit Guy Richie rendezett.

Van még előkészítés/forgatás alatt ilyen remake, hogyne lenne, az elefántos Dumbo és az oroszlános Oroszlánkirály is jön majd valamikor.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?