Plakátot és werkfotókat kapott a BÚÉK

2018.10.15. 10:41

Goda Krisztina rendezte, Divinyi Réka írta, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva, Mészáros Béla pedig eljátszotta a BÚÉK című új magyar film történetét, ami egy szilveszteri éjszakán indul egy tök ártatlan játékkal,  nézzük meg egymás telefonját, mondják a baráti társaság tagjai, hiszen nincsenek titkaink.

Na ja.

Hazugságok, átverések, simliskedések, titkok, szégyellnivaló momentumok, más szerelmek, titkos életek, lesz itt minden, mint a falusi búcsúban. Remake-ről van szó egyébként, az eredetije egy Teljesen idegenek című olasz film, de van már spanyol és görög változata is. 

A magyar változat inkább vígjátékra helyezi a hangsúlyt, amin Goda és Divinyi ismeretében nem is nagyon lehet csodálkozni, ugye, bár Paolo Genovese eredetije a vicceskedésből a végére kőkemény drámába fordul.

Bemutató: december 6.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?