Bryan Singer már azelőtt mosakszik, hogy megírták volna róla, hogy szexuális zaklató

2018.10.16. 05:13

A rendező egy, az Esquire magazinban hamarosan megjelenő cikkről állítja jóelőre, hogy amit írnak abban, az színtiszta rágalom. A cikkben, amit, ugye a nagyközönség még nem látott, Singer szerint az áll, hogy ő visszaélt hatalmával és szexuálisan abúzálta  a beosztottait. A cikk, állítja Singer az Instagramon, a Bohém rapszódia című filmjével egyidőben jelenik majd meg és ez természetesen nem véletlen.

Már egy ideje tudom, mire készül az Esquire, hiszen felkeresték a barátaimat, a kollégáimat és számoma tök ismeretlen embereket is. A mai világban egy ember karrierjét egy ilyen cikk simán a földbe állíthatja, így amit a magazin művel az felelőtlenség, hiszen az igazságot figyelmen kívül hagyva színtiszta hazugságokat jelentetnek majd meg.

Singert tavaly vádolta meg azzal egy Cesar Sanchez-Guzman nevű férfi, hogy 2003-ban, akikor még csak 17 éves volt, egy jachton rendezett partin megerőszakolta. Nem ez volt az első vád Singer ellen, 2014-ben Michael Egan őt és több más producert is azzal vádolt, hogy szexuális szolgáltatásokért cserébe a karrierje egyengetését ígérték neki, Singert pedig emellé még nemi erőszakkal is megvádolta.

Később nyilvánosan bocsánatot kért a vádakért, és kijelentette, hogy hazudott. Szintén 2014-ben egy angol férfi is megvádolta Singert hasonlókkal, de a vádat hamar ejtette is. Singer mindenesetre törölte magát a Twitterről, mert a neve egy dokumentumfilmben is említésre került, amiben a hollywoodi pedofilhálózatról rántják le a leplet.

Singer barátai szerint ez az Instagram-poszt az utolsó, amiben Singer az Esquire-cikkel foglakozik, azt nem fogja kommentálni, és nem válaszol az ezzel kapcsolatos kérdésekre sem. A rendezőt egyébként a stúdió kirúgta a Bohém rapszódia forgatásáról, nem egészen két héttel annak befejezése előtt. A filmet Dexter Fletcher fejezte be, de a stáblistában továbbra is Singer neve szerepel rendezőként. Azért rúgták ki egyébként, mert állandóan késett, és alapvetően nem viselkedett profihoz illően.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?