Nicole Kidmant a házasság mentette meg a szexuális zaklatásoktól

2018.10.16. 09:40

Egykori férjével, Tom Cruise-zal való kapcsolatáról vallott  Nicole Kidman a New York magazinnak. Az 51 éves színésznő a múltjára visszatekintve azt állítja, hogy a Cruise-zal kötött házassága óvta őt meg a szexuális zaklatásoktól.

Kidman mindössze 22 éves volt, amikor hozzáment  Cruise-hoz, a fiatalon kötött házasság azonban rengeteg kellemetlenségtől megkímélte őt huszonéves korában. A színésznő a cikkben kifejti: gyakran érzi úgy, hogy szabadkoznia kell a korai házasság miatt, amit a jelenlegi férje – az élete szerelmének nevezett  Keith Urban – miatt különösen kellemetlennek érez, a  Cruise-zal való kapcsolata azonban fiatal színésznőként védelmet jelentett a számára.

"Szerelemből házasodtam, de egy ilyen rendkívül hatalmas férfi szerelme megóvott a szexuális zaklatásoktól is" – írta Kidman, aki Cruise mellet dolgozni is tudott, de egyúttal védve is érezte magát. Nicole  Kidman és Tom Cruise 1990 karácsonyán házasodott össze, miután a Mint a villám forgatásán megismerkedtek egymással. Két örökbefogadott gyereket neveltek együtt, majd 2001-ben elváltak egymástól.

Kidman 2005-ben ismerte meg jelenlegi férjét, Keith Urban country-zenészt, akivel egy évvel később házasodtak össze, és a cikkben leírtak szerint máig boldogok egymás oldalán. A Moulin Rouge és a Csábítás színésznője a cikkében azt is kifejti, hogy a pályája során – egészen kislánykorától – neki is számos #MeToo-pillanatot át kellett élnie, ezeket azonban nem egy újságcikkben szeretné a világ tudtára hozni. (via The Hollywood Reporter)

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?