Nicole Kidman még soha nem volt ilyen kemény

2018.10.17. 17:15

Nicole Kidman új filmjében egy olyan szerepet akart eljátszani, amit általában a hollywoodi filmekben általában csak férfiaknak van lehetőségük, a Destroyer első előzetese alapján ez össze is jött. A trailer pedig tele van a filmről írt kritikák idézetével, amik egy emberként borulnak le Kidman alakítása előtt. 

Karyn Kusama filmje egy Erin Bell nevű rendőrről szól, akinek még fiatal korában kellett beépülnie egy bűnbandába, ám a küldetés tragikus véget ért. Mikor évekkel később visszatér a bandavezér, akkor úgy dönt leszámol az őt azóta is kísértő üggyel és újra kezébe veszi a nyomozást. Útjában pedig az előzetes alapján kő köven nem marad. 

A bandavezért Sebastian Stan alakítja, további szerepekben pedig Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Bradley Whitford, Jade Pettyjohn és Scoot McNairy-t lehet majd látni. Az amerikai bemutató decemberben lesz, arról egyelőre nem tudunk, hogy Magyarországon mozikba kerül-e a Destroyer.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?