A Deadpool íróival rebootolnák a Karib-tenger kalózait

2018.10.24. 15:48

Öt rész után új életet lehelne A Karib-tenger kalózai-sorozatba a Disney, a reboothoz Rhett Reese és Paul Wernick duóját szemelték ki, tudta meg a Deadline. A portál szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a két forgatókönyvíróval.

Reese és Wernick (együtt) olyan filmek sztoriját jegyzik, mint az első két Deadpool-mozi, a Jesse Eisenberggel, Emma Stone-nal és Woody Harrelsonnal forgott Zombieland, illetve annak jövőre ígért folytatása, valamint Michael Bay szintén jövőre mozikba kerülő, 6 Underground című filmje, Ryan Reynoldsszal a főszerepben.

Arról, hogy Johnny Depp alakítja-e majd Jack Sparrow kapitányt, valamint hogy kik térnek vissza a leporolt franchise-ban, még nincs információ. Egyelőre annyit tudni csak, hogy a reboot producere Jerry Bruckheimer lenne, aki a korábbi A Karib-tenger kalózai-filmeken is dolgozott.

Hogy mi szüksége van a Disney-nek az ezidáig öt részt számláló sorozat rebootjára, arra viszonylag egyértelmű választ adnak a számok: noha a színvonal egyre inkább csökken, az eddigi öt film az elmúlt 14 évben több 4,5 milliárd dollárt (!) hozott a mozik kasszáinál.

Néhány éve az Index is összeszedte azokat a filmes franchise-okat, amik már a könyökünkön jönnek ki,  annyira régóta ismétlik önmagukat. A gyűjtésünkben a Karib-tenger kalózairól is megemlékeztünk: "Elsőre nyilván iszonyatosan szórakoztató volt, ahogy Johnny Depp kalózruhában Keith Richardsot utánozza. Másodjára is elment. Harmadjára már kezdtük kicsit unni. Negyedjére már a kutya sem akarta ugyanazt a bénácska kalóztörténetet nézni."

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?