Kerekes Vica szerelmi háromszögbe keveredik

2018.10.25. 05:17

Az Indexen látható először az Apró mesék című új magyar film előzetese: a második világháborús filmet a Köbli Norbert - Szász Attila alkotópáros jegyzi, akik olyan sikeres tévéfilmeket csináltak eddig, mint a Félvilág, A berni követ vagy az Örök tél. Első mozifilmjük, az Apró mesék 2019. március 14-én kerül majd a mozikba. 

Képernyőfotó 2018-10-24 - 18.20.09.png

Az előzetesben Kerekes Vica fegyvert fog Szabó Kimmel Tamásra, aki azt állítja, a nő férjével együtt harcolt a Don-kanyarban, aki megmentette az életét. Csakhogy a nő szerint a férje egy szörnyeteg, akit meg fog ölni, ha hazatér a frontról. A bonyodalom egyértelmű: a férj egyszercsak feltűnik az időközben igencsak összemelegedett pár életében. 

Korábban megírtuk, hogy a film 484,25 millió forint támogatást kapott a Filmalaptól, akkor még csak annyit tudtunk, hogy a második világháború után játszódó történet egy szélhámosról szól. A thriller három főszerepében eredetileg Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Nagy Zsolt lett volna látható, ám utóbbi végül távozott a projektből, nem sikerült megállapodnia a producerekkel a gázsiban. Az ő szerepét, a szörnyeteg férjet végül Molnár Levente vette át, őt a Saul fiából, a Szürke senkikből vagy a Napszálltából ismerthetjük. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?