Kerekes Vica szerelmi háromszögbe keveredik

2018.10.25. 05:17

Az Indexen látható először az Apró mesék című új magyar film előzetese: a második világháborús filmet a Köbli Norbert - Szász Attila alkotópáros jegyzi, akik olyan sikeres tévéfilmeket csináltak eddig, mint a Félvilág, A berni követ vagy az Örök tél. Első mozifilmjük, az Apró mesék 2019. március 14-én kerül majd a mozikba. 

Képernyőfotó 2018-10-24 - 18.20.09.png

Az előzetesben Kerekes Vica fegyvert fog Szabó Kimmel Tamásra, aki azt állítja, a nő férjével együtt harcolt a Don-kanyarban, aki megmentette az életét. Csakhogy a nő szerint a férje egy szörnyeteg, akit meg fog ölni, ha hazatér a frontról. A bonyodalom egyértelmű: a férj egyszercsak feltűnik az időközben igencsak összemelegedett pár életében. 

Apró mesék előzetes

Korábban megírtuk, hogy a film 484,25 millió forint támogatást kapott a Filmalaptól, akkor még csak annyit tudtunk, hogy a második világháború után játszódó történet egy szélhámosról szól. A thriller három főszerepében eredetileg Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Nagy Zsolt lett volna látható, ám utóbbi végül távozott a projektből, nem sikerült megállapodnia a producerekkel a gázsiban. Az ő szerepét, a szörnyeteg férjet végül Molnár Levente vette át, őt a Saul fiából, a Szürke senkikből vagy a Napszálltából ismerthetjük. 

Ne maradjon le semmiről!