Johnny Depp nélkül folytatódhat A Karib-tenger kalózai

2018.10.26. 15:38

A Disney Johnny Depp nélkül képzeli el A Karib-tenger kalózai folytatását, írja a Daily Mail. Korábban beszámoltunk róla, hogy a stúdió rebootolni tervezi a sorozatot, annak ellenére, hogy pusztán 16 hónap telt el a legutóbbi film óta. Az akkor a Deadline-on megjelent információk még nem szóltak arról, hogy mit terveznek Depp-pel, akinek a karaktere a filmek legjellegzetesebb alakja volt és Depp karrierjének is egészen új lökést adott az első rész bemutatása után.

A Daily Mail információit Stuart Beattie-re, az első rész forgatókönyvírójára alapozza. Szerinte a reboot azt jelenti, hogy a stúdió nem tervez többé Jack Sparrow karakterével. A Disney egyelőre semmi hivatalosat nem kommunikált az ügyben, de nem lenne meglepő, ha a jövőben nem akarnának együtt dolgozni Depp-pel, akinek több magánéleti botránya is volt az elmúlt években. A Legendás állatok és megfigyelésük című filmet és annak forgatókönyvíróját, J.K. Rowlingot is több támadás érte például azért, mert Depp lett a második rész egyik főszereplője. 

Az első Karib-tenger kalózai forgatókönyvírója arról beszélt még a Daily Mailnek, hogy annak idején a Disney nagyon sokáig dolgozott a film elkészítésén, mire mozikba tudott kerülni és egyáltalán nem vették biztosra, hogy Depp ebben a családi műfajban is megállja a helyét és azt is megjegyezte, hogy ez az a szerep, ami igazi filmsztár csinált belőle. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?