Johnny Depp nélkül folytatódhat A Karib-tenger kalózai

2018.10.26. 15:38

A Disney Johnny Depp nélkül képzeli el A Karib-tenger kalózai folytatását, írja a Daily Mail. Korábban beszámoltunk róla, hogy a stúdió rebootolni tervezi a sorozatot, annak ellenére, hogy pusztán 16 hónap telt el a legutóbbi film óta. Az akkor a Deadline-on megjelent információk még nem szóltak arról, hogy mit terveznek Depp-pel, akinek a karaktere a filmek legjellegzetesebb alakja volt és Depp karrierjének is egészen új lökést adott az első rész bemutatása után.

A Daily Mail információit Stuart Beattie-re, az első rész forgatókönyvírójára alapozza. Szerinte a reboot azt jelenti, hogy a stúdió nem tervez többé Jack Sparrow karakterével. A Disney egyelőre semmi hivatalosat nem kommunikált az ügyben, de nem lenne meglepő, ha a jövőben nem akarnának együtt dolgozni Depp-pel, akinek több magánéleti botránya is volt az elmúlt években. A Legendás állatok és megfigyelésük című filmet és annak forgatókönyvíróját, J.K. Rowlingot is több támadás érte például azért, mert Depp lett a második rész egyik főszereplője. 

Az első Karib-tenger kalózai forgatókönyvírója arról beszélt még a Daily Mailnek, hogy annak idején a Disney nagyon sokáig dolgozott a film elkészítésén, mire mozikba tudott kerülni és egyáltalán nem vették biztosra, hogy Depp ebben a családi műfajban is megállja a helyét és azt is megjegyezte, hogy ez az a szerep, ami igazi filmsztár csinált belőle. 

Ne maradjon le semmiről!