Okos, ügyes, jó kutyákról készített dokumentumfilmet a Netflix

2018.10.30. 17:16

November 16-án érkezik a Netflixre a Dogs című, hatrészes dokusorozat, amely hat történetet dolgoz fel az emberek és a kutyák kapcsolatáról. A Dogshoz meg is jelent az első előzetes, és nehéz elképzelni, hogy ne legyen óriási siker egy olyan produkcióról, ami nagyon ügyes és okos kutyákról szól.

A hat epizódot hat Oscar-díjas, vagy Oscar-jelölt rendező forgatta le, az első rész pedig egy 11 éves lányról szól, aki traumatikus rohamoktól szenved, és van egy Rory nevű kutyája, aki képes előre érzékelni, ha a lánynak rohama lesz, és jelezni a szülőknek. A második rész egy Németországban élő szír menekültről szól, aki megpróbálja megtalálni az otthon hagyott kutyáját, a harmadik pedig egy olasz halászról, akinek a 10 éves labradorja segíti a családi vállalkozást, de a sorozat bemutat japán kutyaszakértőket és egy Costa Rica-i kutyamenedéket is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?