Világsztárok gyűrűjébe kerül Röhrig Géza

2018.10.31. 13:38

Áprilisban írtuk meg, hogy az Oscar-díjas Saul fia főszereplőjeként feltűnt Röhrig Géza egy világsztár, Matthew Broderick mellett játszik a To Dust című filmben, kedden pedig kiderült az is, hogy nem egyedi esetről van szó. A Deadline szerint Röhrig ugyanis szerepelni fog a Resistance című második világháborús filmben, amiben olyan színészek mellett játszhat, mint Ed Harris (A szikla), Edgar Ramirez (Carlos), Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege, vele készítettünk nemrég interjút is), és Jesse Eisenberg (Social Network).

063 508828358
Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

A film Marcel Marceau francia pantomimművészről szól majd, aki a világháború alatt fontos szerepet játszott a francia ellenállásban, és az ő segítségével menekültek meg árvák ezrei. Őt játssza majd Eisenberg, és az ő karakterének unokatestvérét, a szintén ellenálló Georges Loingert fogja alakítani majd Röhrig. Ed Harris lesz az amerikai hadsereg tábornoka, George S. Patton.

A Resistance-t Jonathan Jakubowicz (Kőkezű) rendezi és írja. Jakubowicz azt nyilatkozta, hogy a két kedvenc világháborús filmje a Saul fia és a Pénzhamisítók, a filmjében pedig az előbbi főszereplője mellett az utóbbiból Karl Markovics osztrák színész is fel fog tűnni.

A Resistance-ot 2019-ben fogják bemutatni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?