Világsztárok gyűrűjébe kerül Röhrig Géza

2018.10.31. 13:38

Áprilisban írtuk meg, hogy az Oscar-díjas Saul fia főszereplőjeként feltűnt Röhrig Géza egy világsztár, Matthew Broderick mellett játszik a To Dust című filmben, kedden pedig kiderült az is, hogy nem egyedi esetről van szó. A Deadline szerint Röhrig ugyanis szerepelni fog a Resistance című második világháborús filmben, amiben olyan színészek mellett játszhat, mint Ed Harris (A szikla), Edgar Ramirez (Carlos), Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege, vele készítettünk nemrég interjút is), és Jesse Eisenberg (Social Network).

063 508828358
Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

A film Marcel Marceau francia pantomimművészről szól majd, aki a világháború alatt fontos szerepet játszott a francia ellenállásban, és az ő segítségével menekültek meg árvák ezrei. Őt játssza majd Eisenberg, és az ő karakterének unokatestvérét, a szintén ellenálló Georges Loingert fogja alakítani majd Röhrig. Ed Harris lesz az amerikai hadsereg tábornoka, George S. Patton.

A Resistance-t Jonathan Jakubowicz (Kőkezű) rendezi és írja. Jakubowicz azt nyilatkozta, hogy a két kedvenc világháborús filmje a Saul fia és a Pénzhamisítók, a filmjében pedig az előbbi főszereplője mellett az utóbbiból Karl Markovics osztrák színész is fel fog tűnni.

A Resistance-ot 2019-ben fogják bemutatni.

Ne maradjon le semmiről!