Nem vetíthetik Gerard Butler új filmjét Oroszországban és Ukrajnában

2018.11.01. 17:05

Betiltották a Hunter Killer c. film vetítését Oroszországban és Ukrajnában, írja a Wrap. A filmet most csütörtökön mutatták volna be, azonban az Orosz Kulturális Minisztérium ezt technikai okokra hivatkozva megakadályozta.

A Gerald Butler főszereplésével készült film egy amerikai tengeralattjáró kapitányának a történetét meséli el, aki a Navy Sealsszel összefogva megmenti az orosz elnököt egy katonai puccstól. A vetítéshez el kell juttatni az orosz filmalapnak egy kópiát a filmről, a minisztérium szerint azonban a hozzájuk eljuttatott másolt nagyon gyenge minőségű, ezért nem mutathatják be.

Erről a filmről nyilatkozta azt korábban Dimitrij Gudkov ellenzéki politikus, hogy az előzetes alapján a Hunter Killer egy amerikai hazafias vígjáték, és bírálta a film történetét, mivel szerinte az teljesen életszerűtlen, hogy a Kreml valaha is megpróbálnál megbuktatni Vlagyimir Putyint.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?