Idris Elba lett az év legszexibb férfija

2018.11.06. 10:53

A People magazin idén Idris Elbát választotta az év legvonzóbb férfijának. A Thor-filmek, A Setét Torony, a Drót és a Luther sztárja állítása szerint először el sem hitte, hogy ő kapta az elismerést, aztán tükörbe nézett, és belátta, hogy tényleg nem rossz a látvány. A brit színész szerint mindez csak egy kellemes meglepetés számára, semmi több.

Az év legjobb pasijának járó címet 1985-ben adta át először a People, akkor Mel Gibsont érte a megtiszteltetés, később olyanokat tüntettek ki vele, mint Sean Connery, Tom Cruise, Keanu Reeves, Brad Pitt, George Clooney, Denzel Washington, Richard Gere, Ben Affleck, Johnny Depp, Bradley Cooper, Channing Tatum és Adam Levine.

A People tavaly Blake Sheltonnak ítélte az év legjobb pasijának járó címet, előtte Dwayne Johnsonnak, az azt megelőző évben pedig David Beckhamnek. Idris Elba saját bevallása szerint magas és vékony gyerek volt, majd miután kisportolta magát, szakállat növesztett, idővel olyan menő lett, hogy a rajongói őt akarták látni az új James Bondként is.

A 46 éves (Big Driis the Londoner néven lemezlovasként is aktív) színész idáig kétszer házasodott, most pedig a harmadik esküvőjére készül, miután februárban megkérte barátnője, a 29 éves Sabrina Dhowre kezét. Korábbi kapcsolataiból két gyermeke van: egy 16 éves lánya, és egy négyéves fia.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?