Ez a román bokszoló veri szét Creedet

2018.11.08. 12:17

Pár hét és mozikba kerül a Creed folytatása, a Creed II. A stúdió úgy döntött, hogy itt az ideje jobban megismerni azt az embert, aki az új filmben akarja megleckéztetni Creedet (Michel B. Jordan). A sztori szerint ezúttal két legenda fia csap össze, Apollo fia, Creed és Ivan Drago fia, Viktor. Ivant persze most is Dolph Lundgren alakítja, ahogy korábban a Rocky-filmekben. Viktort viszont egy román bokszoló, Florian Munteanu, akinek ez lesz az első filmje. A Big Nasty becenevű sportoló ugyan Romániában született, de Németországban nőtt fel, Münchenben járt egyetemre. Az Creedet gyártó MGM nem kis kockázatot vállalt vele, hiszen egy rövidfilmet leszámítva semmiben nem játszott, bár fitnessmodellként viszonylag népszerű volt eddig is.

Hogy egy kicsit jobban képbe kerüljünk Viktor Dragóval kapcsolatban, most megjelent egy másfél perces film, amiből kiderül, hogy kivel kell szembenéznie Creednek a folytatásban. Ebből megismerhetjük Drago (vagyis inkább Florian Munteanu) edzésmódszereit. Aki próbálta már a klipben látható köteles mutatványt, az tudja, hogy milyen piszok nehéz ezt ilyen ütemben nyomni. Még szerencse, hogy Creed mellett most is ott áll majd Rocky Balboa (Sylvester Stallone).

A Creed II egyébként a Rocky-sorozat nyolcadik része, és úgy tűnik, hogy az 1985-ös Rocky IV. sztorijának folytatása lesz. Az első film szereplőinek nagy része visszatér, Stallonén és Jordanen kívül játszik még a Creed II.-ben Tessa Thompson, Wood Harris és Phylicia Rashad is. 

A Creed II. január 3-tól látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le semmiről!