Tényleg sokkal sötétebb lesz az új Maugli-film

2018.11.09. 16:50

"Ez nem olyan lesz, mint a Disney-verzió, nem lesz benne se ének, se tapsoló mackók, sokkal sötétebb lesz, és közelebb áll majd Rudyard Kipling könyvéhez" – mondta Andy Serkis az élőszereplős Dzsungel könyve-filmjéről egy tavaly októberi beszélgetésen, amelyről az Index is tudósított.

A Gyűrűk Ura, A hobbit, a King Kong vagy A majmok bolygója különféle lényeinek eljátszásáról ismert Serkis ezúttal rendezőként jegyzi a Kipling művén alapuló, Maugli (Mowgli: Legend of the Jungle) című produkciót, illetve ő adja Balu maci eredeti hangját is a filmben.

Sőt, Serkis Dzsungel könyve-adaptációjában Bagirát, a fekete párducot, Christian Bale szólaltatja meg, Kát, a kígyót, Cate Blanchett, Sir Kánt, a tigrist, pedig Benedict Cumberbatch. Mauglit, a címszereplőt Rohan Chand (Jack és Jill) alakítja.

A Maugli első előzeteséről még májusban cikkeztünk, most pedig befutott egy újabb, közel háromperces trailer is a filmhez:

A legfrissebb információk szerint, a korábbi hírekkel ellentétben, a film még idén látható lesz a Netflixen. A Disney két évvel ezelőtti Dzsungel könyve-filmjéről itt írtunk.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?