Tényleg sokkal sötétebb lesz az új Maugli-film

2018.11.09. 16:50

"Ez nem olyan lesz, mint a Disney-verzió, nem lesz benne se ének, se tapsoló mackók, sokkal sötétebb lesz, és közelebb áll majd Rudyard Kipling könyvéhez" – mondta Andy Serkis az élőszereplős Dzsungel könyve-filmjéről egy tavaly októberi beszélgetésen, amelyről az Index is tudósított.

A Gyűrűk Ura, A hobbit, a King Kong vagy A majmok bolygója különféle lényeinek eljátszásáról ismert Serkis ezúttal rendezőként jegyzi a Kipling művén alapuló, Maugli (Mowgli: Legend of the Jungle) című produkciót, illetve ő adja Balu maci eredeti hangját is a filmben.

Sőt, Serkis Dzsungel könyve-adaptációjában Bagirát, a fekete párducot, Christian Bale szólaltatja meg, Kát, a kígyót, Cate Blanchett, Sir Kánt, a tigrist, pedig Benedict Cumberbatch. Mauglit, a címszereplőt Rohan Chand (Jack és Jill) alakítja.

A Maugli első előzeteséről még májusban cikkeztünk, most pedig befutott egy újabb, közel háromperces trailer is a filmhez:

A legfrissebb információk szerint, a korábbi hírekkel ellentétben, a film még idén látható lesz a Netflixen. A Disney két évvel ezelőtti Dzsungel könyve-filmjéről itt írtunk.

Ne maradjon le semmiről!