Jennifer Aniston Nudlija kiröhögi a szépségversenyipart

Screenshot from 2018-11-15 08-25-02.png
2018.11.15. 09:44

A Netflixen december elején mutatkozik be a Dumplin', azaz Nudli címen Jennifer Aniston új fimje, amiben vicces-kesernyés jelenetekben és Nagy Tanulságok kimondásával jutunk majd el a végső következtetésekig:

  • mindenki úgy jó, ahogy van,
  • akinek nem tetszik, ne nézze és/vagy le van szarva,
  • a szépségverseny káros, tilcsákbe

Ilyen lesz:

A többi szereplő kevésbé ismert (Danielle Macdonald, Luke Benward, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus és Maddie Baillio), talán Losttal befutott Harold Perrineau tűnik a leghíresebbnek, de az ő szerepe elég nyúlfarknyinak tűnik. A film egy szépségverseny-megszállott egykori szépségkirálynő (Aniston) lányáról szól (Danielle Macdonald), akit az anyja Nudlinak hív, mert molett, és testképzavara van, meg azt hiszi, őt soha nem fogják szeretni, és azt hiszem ezen a ponton mindenki látja maga előtt a film végét a tóparti susnyásban és/vagy búzamezőben egymásnak eső Nudli-Szimpatikus Mosogatófiú párossal.

Addig lesz sok-sok nevetés mert Nudli benevez egy szépségversenyre és a példáját az egy bolond százat csinál elvet igazolandó több olyan csaj követi, akit vagy ezért, vagy azért de kiközösített a plasztikcica-klikk, akik, mint egyfajta vámpírok, a rájuk nyálukat csorgató, állandóan kanos tinifiúkból kiszívott energiából táplálkoznak. Nudli a feje tetejére állítja a texasi kisvárost, remélem lesz olyan képsor is, amiben fehérek és feketék ugyanazt az ivókutat használják. A rendező Anne Fletcher, a forgatókönyvíró Kristin Hahn, két hét és a Netflixen fent lesz.