Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

2018.11.20. 09:19

Jól beharangozott februári visszatérése előtt újra Budapesten járt Terence Hill, ám ezúttal teljes titokban, írja a keddi Bors. A 79 éves színész beteg gyerekeket látogatott, a Guido és Maurizio De Angelis koncertjén elárverezett Dune Buggy bevételét pedig a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlotta fel.

Ahogy korábban írtuk, jövőre újra Magyarországon koncertezik a Bud Spencer és Terence Hill legtöbb filmjéhez zenét író olasz testvérpár, azaz Guido és Maurizio De Angelis, akik szimfonikus zenekari kísérettel adják majd elő a jól ismert filmslágereiket a Papp László Budapest Sportarénában, ahol aznap Terence Hill és Kabir Bedi is színpadra áll majd.

Az este során Terence Hill lesz a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnöke, elárvereznek ugyanis egy felújított Dune Buggyt, ami egy az egyben olyan lesz, mint a Különben dühbe jövünk autója. A nyertes nevét Terence Hill hirdeti majd ki a koncerten, majd ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.

A színész a kórház igazgatósága mellett Berkes Gabriella énekesnő, valamint fia, Olivér fogadta. "A kórház kommunikációs feladatait látom el, és ott voltunk, amikor Terence Hill megérkezett, és hozta az autóját. (...) Egy tünemény ember, minden gyerekhez bement, mosolygott, áradt belőle a kedvesség és a szeretetet. Vitt nekik narancsot, csokit. Szavak nincsenek rá" – mondta a lapnak.

"Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre" – idézi a Józsefváros.hu dr. Nagy Anikót, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató-főorvosát.

Ne maradjon le semmiről!