Ha van gyereke, kétszázszor kell majd megnéznie ezt a filmet

2018.11.21. 15:16

Az alig hatvanmillió dollárból készült A Lego-kaland mindenki legnagyobb meglepetésére majdnem félmilliárd dollárt kaszált, és bár azóta készült már Lego-Batman-film és Lego-Ninjago-film is, a hivatalos folytatás csak most jön, és mind témájában, mind gondolati síkon ott folytatódik, ahol az előző véget ért.

A készítők erről még egy korábbi interjúban beszéltek. Mint akkor elmondták, az egész első film a fiúk szemszögéből ábrázolt mindent, és a sztori szerint a Lego-figurákkal játszó kisfiú húgának csak annyi szerepe volt, hogy a film legvégén a Duplo-figuráival szétzúzta a kisfiú játékát. A készítők erről azt mondták, most ennél sokkal jobban szeretnének a nemi szerepekkel foglalkozni, meg azzal, hogyan játszanak a lányok, és hogyan a fiúk. És az előzetesből látható is, hogy ezúttal egy Lego-nő lesz a főszereplő az ügyefogyott Lego-férfi mellett.

A sztori pedig ott folytatódik, ahol a kislány rombolása miatt abbamaradt: a zúzás apokaliptikus tájjá tette a figurák városát, ahová ráadásul Duplo-figurák érkeznek az űrből, hogy aztán el is ragadják a főszereplőnőt az ő elég bárgyú, de nőuralomban létező birodalmukba.

 Az előzetesből látható az is, a film egy csomót fog poénkodni azon, hogy az egyik főszereplő Lego-figurát Chris Pratt szinkronizálja majd, aki így vissza fog utalni Jurassic Worldös, A Galaxis Őrzői-s és más szerepeire is. Hogy ezt hogy fogják eladni a magyarra szinkronizált verzióban, arról fogalmam sincs, valószínűleg sehogy.

A második részt 2019 februárjában mutatják majd be Amerikában.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?