Imádja az internet Az oroszlánkirály első előzetesét

2018.11.26. 09:04

Pénteken érkezett meg az internetre a Disney legújabb élőszereplős feldolgozásának, Az oroszlánkirálynak az előzetese. A kedvcsináló videó alapján úgy tűnik, hogy Jon Favreau feldolgozásában alig változtatottak a klasszikus rajzfilm jelenetein, és szinte teljes egészében ugyanazt a filmet fogjuk megkapni, csak ezúttal CGI-animációval készített állatok főszereplésével. Cikkünkben is feltettük a kérdést, hogy vajon miért készítik ezt el. Úgy tűnik, a válasz egyértelmű: azért, mert az emberek nagyon kíváncsiak rá. A kedvcsináló videót az első 24 órában 224,6 millióan nézték meg, amivel alig maradt el a Bosszúállók rekordjától, amit 238 millióan néztek a feltöltés utáni napon. 

A Disney hivatalos Instagram-oldalán azt írták, hogy ezzel Az oroszlánkirály az új Disney-csúcstartó, miközben az eddigi első, a Bosszúállók is a Disney tulajdona, de ebben az összehasonlításban azt Marvel-filmnek minősítik. 

Az új Oroszlánkirály sikere nem meglepő azok után, hogy A szépség és a szörnyeteg, illetve A dzsungel könyve is milyen sok pénzt keresett a mozikban. A Disney pedig addigi üti a trendet, amíg lehet, és hamarosan érkezik a mozikba a Dumbo és az Aladdin feldolgozása, amit olyan feldolgozások követnek, mint a Mulan, a Lilo és Stich, a Csingiling, A kis hableány, a Pinokkió, de ezenkívül még több ehhez hasonló filmet tervez a Disney, és nem is mindegyiket akarják mozikba küldeni, egyes filmeket eleve csak az induló streamingszolgáltatójukon lehet majd megnézni. 

Az új Oroszlánkirály július 18-án mutatkozik be a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?