Hugh Jackman turnéra indul

2018.11.29. 16:51

Hugh Jackman, az X-Men filmek Farkasa turnéra indul. Mármint zenei turnéra, koncerteket fog adni amerikai és európai színpadokon. Jackman elsősorban A legnagyobb showman című filmjének dalait fogja énekelni, de lesznek dalok A nyomorultakból is, aminek eddigi egyetlen Oscar-jelölését köszönheti. Emellett olyan musicalekből is énekel majd, amiket színpadon játszott korábban (The Boy from Oz, Oklahoma).

Jackman azt mondta, hogy ezzel a turnéval régi álma válik majd valóra. A show elég nagyszabású lesz, az énekes-színészt egy 26 fős zenekar kíséri majd, de lesz mellette még vagy harminc háttérénekes és táncos is. A turnén vele tart Keala Settle is, akivel a A legnagyobb showmanben játszottak együtt.

Ez a film egyébként nem sikerült igazán jól, Hugh Jackman egy pofátlan kóklernek állít benne szupergiccses emléket. "Egy pofátlan kóklernek, aki különböző átverésekből és emberek másságából (értsd: betegségéből vagy fogyatékosságából) húzott hasznot, illetve épített karriert. A legnagyobb showman főszereplője,  P. T. Barnum  ugyanis egy egykor valóban létező személy, akit ugyan a modern szórakoztatóipar egyik nagy újítójaként örökít meg az ausztrál Michael Gracey legelső rendezése, az életútja alapján nekem sokkal inkább egy arcátlan szélhámosnak tűnik, aki kihasznált másokat" - írtuk róla kritikánkban.

Hogy Jackman jövő évi turnéja milyen országokat érint, és eljön-e vele Budapestre, egyelőre nem tudni. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?