Liam Neeson hókotrón is életveszélyes, sőt

2018.11.29. 05:52
Ha megölik a fiát, meg pláne. A Dermesztő hajszában pont ez történik, és elszabadul a pokol.

Az Elrabolva óta akciósztárnak tekintett, egyébként 66 évesen tényleg fickós Neeson tört már végtagokat kézzel, csővel, baseballütővel, lőtt le embereket, belezett is ki párat, volt kése, puskája, pisztolya, kardja, előfordult, hogy hajón kellett ütlegelnie valakit, máskor repülőn, vert már agyon farkasokat puszta kézzel, derékig a hóba merülve, legutóbb pedig egy vonaton kellett nagyon megvernie pár embert, de ez tényleg mind semmi. A Dermesztő hajsza (Cold Pursuit) című akciókrimiben ugyanis egy hókotróval áll bosszút az ellene vétkezőkön.

Dermesztő hajsza

Mármint IS, mert a hókotrón kívül kalapáccsal, puszta kézzel, puskával, lánccal, vicsorgással és nézzéssel is öl, meg ha úgy adódik, fenyőfával, legalábbis a fent látható szinkronos előzetes alapján. A film Az eltűnés sorrendjében (Kraftidioten) című 2014-es norvég-svéd-dán fekete komédia remake-je, amiben Neeson karakterét Stellan Skarsgård alakította, de ez csak mellékszál.

A lényeg, hogy ebben a filmben Neeson egy törvénytisztelő állampolgár, aki egy Colorado állambeli kisvárosban vezeti a helyi hókotrót DE OLYAN KURVA JÓL, hogy megválasztják az év polgárának. A fia, na, ő nem annyira mintapolgár, drogos, összekap a helyi janival, az meg megöli.

Öreg hiba, mert Neeson bosszút áll. Azt meg mindenki tudja, milyen. Ilyen:

Hazai bemutató: 2019. február 21.