Elkészült a kapudrog: Star Wars-sorozat a legkisebbeknek

2018.11.29. 09:15

Hogy a legkisebbek se maradjanak ki a Star Wars-élményből animációs sorozat készül nekik az eredeti filmekből. A Disney Star Wars Galaxy of Adventures címmel készíti a sorozatot, ami a YouTube-ra kerülő rövid részekből áll majd. Az ok pedig, amiért újabb Star Wars tartalmat kell készíteni, állítólag az, hogy a felnőtt rajongók égnek a vágytól, hogy a gyerekeiket is bevezessék a Csillagok háborúja világába. Csakhogy az eredeti trilógia filmjei a kicsiknek még túl sötétek és félelmetesek lehetnek, ezért készül egy gyerekbarátabb animáció. A Star Wars Galaxy of Adventures sorozathoz felhasználják az eredeti mozifilmek dialógusait és hangeffektjeit is.

Íme a trailer: 

James Waugh, a Lucasfilm egyik vezetője elmondta, hogy van egy csomó barátja, akik időközben szülők lettek, és mesélték neki, hogy mennyire szeretnék már bevezetni a gyerekeiket is a Star Wars világába, de úgy érzik, hogy még nem elég nagyok a filmekhez. Erre lesz megoldás a sorozat.

Amúgy éppen egy éve közölte a Disney, hogy hiba volt ilyen sebességgel gyártani a futószalagon a Csillagok háborúja filmeket. Úgyhogy mostantól egy kicsit nagyobb lesz a szünet a mozikba szánt filmek között. A következő epizódot, a Star Wars: Episode IX. címűt 2019 december 20-án mutatják majd be.

Az új sorozat első hat része november 30-án debütál a vadiúj Star Wars Kids YouTube csatornán. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?