Elkészült a kapudrog: Star Wars-sorozat a legkisebbeknek

2018.11.29. 09:15

Hogy a legkisebbek se maradjanak ki a Star Wars-élményből animációs sorozat készül nekik az eredeti filmekből. A Disney Star Wars Galaxy of Adventures címmel készíti a sorozatot, ami a YouTube-ra kerülő rövid részekből áll majd. Az ok pedig, amiért újabb Star Wars tartalmat kell készíteni, állítólag az, hogy a felnőtt rajongók égnek a vágytól, hogy a gyerekeiket is bevezessék a Csillagok háborúja világába. Csakhogy az eredeti trilógia filmjei a kicsiknek még túl sötétek és félelmetesek lehetnek, ezért készül egy gyerekbarátabb animáció. A Star Wars Galaxy of Adventures sorozathoz felhasználják az eredeti mozifilmek dialógusait és hangeffektjeit is.

Íme a trailer: 

James Waugh, a Lucasfilm egyik vezetője elmondta, hogy van egy csomó barátja, akik időközben szülők lettek, és mesélték neki, hogy mennyire szeretnék már bevezetni a gyerekeiket is a Star Wars világába, de úgy érzik, hogy még nem elég nagyok a filmekhez. Erre lesz megoldás a sorozat.

Amúgy éppen egy éve közölte a Disney, hogy hiba volt ilyen sebességgel gyártani a futószalagon a Csillagok háborúja filmeket. Úgyhogy mostantól egy kicsit nagyobb lesz a szünet a mozikba szánt filmek között. A következő epizódot, a Star Wars: Episode IX. címűt 2019 december 20-án mutatják majd be.

Az új sorozat első hat része november 30-án debütál a vadiúj Star Wars Kids YouTube csatornán. 

Ne maradjon le semmiről!