Borzasztóan nyomasztó lett az első Bosszúállók 4-előzetes

2018.12.07. 14:43

Mindenki nagyon le van törve, minden nagyon sötét, és Tony Stark a saját sisakjához beszél. Nagyjából így lehet összefoglalni a Bosszúállók 4 első trailerét, amiből az is kiderül, hogy ez a film az Endgame, vagyis a Végjáték alcímet kapta.

A Marvel-filmekhez képest a Végjáték első trailere meglehetősen eseménytelen, gyakorlatilag Amerika Kapitány sírdogál végig magában, miközben Vasember az űrben a sisakjához beszél. Nyilvánvalóan mindenkit megviselt a Végtelen háború vége, és az egész filmnek olyan hangulata van, amikor a jók a gonosz ellen már veszítettek, és igazából nincs semmi remény.

Ami érdekesség, hogy a filmben felbukkan Jeremy Renner, aki kimaradt az előző filmből Sólyomszemként. Itt viszont íj helyett karddal, lila gönc helyett pedig fekete-arany szerkóban feszít, ami eléggé hasonlít a képregényekből ismert Ronin karakternek a ruhájára. Ronin pedig gyakorlatilag Sólyomszem alteregója, szóval 99,9%, hogy a Bosszúállókba nem Sólyomszemként, hanem Roninként tér vissza. Felbukkan még Nebula is A galaxis őrzőiből, illetve a végén a Hangya, vagyis Scott Lang, akit a trailer szerint eltűntként kezelnek. Valószínűleg ez lesz majd a nagy csavar, amivel a hősök legyőzik a film végén Thanost.

A Bosszúállók: Végjáték jövő áprilisban kerül a mozikba a másik Marvel-film, a Captain Marvel után, de még a Pókember 2 előtt.

Ne maradjon le semmiről!