Ettől a filmtől tiltotta el Nicole Kidman a gyerekeit

2018.12.12. 05:36

"Dühös vagyok, még mindig dühös. A düh beleégett az agyamba" – mondja immár magyarul, baromi szigorúan Nicole Kidman az új filmje előzetesében. Egy ideje már azt is tudni, hogy a világsajtóban Destroyerként emlegetett film Pusztító címmel kerül majd a magyar mozikba.

Ahogy a magyar nyelvű előzetesből is kiderül, Kidman alakítását az egekig dicsérik a kritikusok, a játékát olykor a pályája egyik legnagyobb remekeléseként emlegetik, a múlt héten pedig a legjobb női főszereplőnek járó Golden Globe-ra is jelölték érte.

Az 51 éves Kidman épp a múlt heti jelölése kapcsán mondta el a People magazinnak, hogy nagyon izgatott a film pozitív fogadtatása miatt, amiben egy egyszerre veszélyes és bonyolult nyomozót formál meg.

A színésznő nemrég azt is bevallotta, hogy nem szeretné, ha a lányai látnák ebben a szerepben, 21 éves korukig legalábbis semmiképpen sem. Kidmant egyébként az alakítás miatt már most a jövő évi Oscar-gála egyik lehetséges befutójaként emlegetik.

A Pusztító magyar nyelvű előzetesét az Indexen lehet először látni:

Pusztító - magyar szinkronos előzetes

A filmet Karyn Kusama, A meghívás és A bunyós csaj rendezője jegyzi. Kidman mellett olyan nevek szerepelnek benne, mint Toby Kebbell, Tatiana Maslany és Sebastian Stan.

A Pusztító január 24-től lesz látható a magyar mozikban, forgalmazója a Big Bang Media.

Ne maradjon le semmiről!