Magyarul is dermesztő lesz a Bosszúállók 4

2018.12.20. 11:38

Megérkezett a magyar szinkronos előzetes is 2019 egyik legjobban várt, és valószínűleg legjövedelmezőbb filmjéhez, a Bosszúállók: Végjátékhoz. Ez lesz a Marvel sorozatának negyedik, befejező filmje. A trailer szerint minden eddiginél sötétebb, komorabb filmet kapunk, amiben a Vasembertől Marvel kapitányig mindenki magányos, reményvesztett és depressziós. (Tony Stark konkrétan a halálra készül.)

Az előzetesből ezenkívül sok újdonság nem derül ki, csak amit eddig is sejteni lehetett, hogy a hősök egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásra készülnek a főellenség, Thanos ellen. Egyetlen konkrétum, ami mégis kiderül a trailerből, hogy a negyedik részben újra felbukkan Jeremy Renner, aki kimaradt az előző filmből Sólyomszemként. 

Bár az Index kritikusa egy félbemaradt dugáshoz hasonlította a Bosszúállók előző részét, a Végtelen háború több mint kétmilliárd dollárt termelt a mozikban. Ezzel bekerült a világ öt legtöbb pénzt hozó filmje közé az Avatar és a Titanic mellé. A befejező résztől sem várnak kevesebbet.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-től látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!