Deadpoolra hangolták a Hellboy rebootot

2018.12.20. 06:03 Módosítva: 2018-12-20 06:04:03

Azt mondták ez nem lesz vicces. Azt mondták, sötét lesz, komor és kemény. Azt mondták, del Toro sírni fog ha meglátja. Erre itt van nekünk

Hellboy: Funny Guy in a Red Costume With Stupid Shit on His Fucking Face (Deadpool Edition),

legalábbis a trailer alapján.

Azt valahol a Deadpool sikere után már lehetett sejteni, hogy egy ideig a komoly-komor-kőkemény képregényfilmek a vicces beszólás+váratlanul elszabaduló erőszak+irgalmatlan faszságok+kikacsintás a nézőre+önostorozó poénok formulára épülnek majd, hiszen ez volt az, amivel a Deadpool is befutott, akkor meg? És tessék:

A Hellboyból eddig kettő készült, mindkettőt Guillermo del Toro jegyezte, és mindkettőben Ron Perlman alakította a pokolfajzatot, akit Raszputyin azért teremtett meg a második világháború alatt a pokol tüzében, hogy a gonoszt szolgálja. Az alkotója, mármint a képregényé Mike Mignola volt, a karakternek rém összetett háttérsztorija van, a lényeg, hogy nagydarab, az egyik keze kőből van, a szarvát meg le kell fűrészelni, mert hát csak ijesztő valahol. Már ha maga a hótt vörös, kétméteres melák nem lenne az.

A két első filmet a nép szerette, mert Hellboy esendő volt és emberi, ehhez képest a rebootra azt ígérték, hogy ezt megtartva kemény lesz, durva és erőszakos, és én még reménykedem abban, hogy így is lesz, és ez, amit itt látunk, az a film összes vicces jelenetének ellövése. A rendező Neil Marshall, a főszereplő David Harbour, mellette Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane, Daniel Dae Kim, Penelope Mitchell és Thomas Haden Church is látható lesz. Bemutató tavasszal.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!