Deadpoolra hangolták a Hellboy rebootot

2018.12.20. 06:03 Módosítva: 2018.12.20. 06:04

Azt mondták ez nem lesz vicces. Azt mondták, sötét lesz, komor és kemény. Azt mondták, del Toro sírni fog ha meglátja. Erre itt van nekünk

Hellboy: Funny Guy in a Red Costume With Stupid Shit on His Fucking Face (Deadpool Edition),

legalábbis a trailer alapján.

Azt valahol a Deadpool sikere után már lehetett sejteni, hogy egy ideig a komoly-komor-kőkemény képregényfilmek a vicces beszólás+váratlanul elszabaduló erőszak+irgalmatlan faszságok+kikacsintás a nézőre+önostorozó poénok formulára épülnek majd, hiszen ez volt az, amivel a Deadpool is befutott, akkor meg? És tessék:

A Hellboyból eddig kettő készült, mindkettőt Guillermo del Toro jegyezte, és mindkettőben Ron Perlman alakította a pokolfajzatot, akit Raszputyin azért teremtett meg a második világháború alatt a pokol tüzében, hogy a gonoszt szolgálja. Az alkotója, mármint a képregényé Mike Mignola volt, a karakternek rém összetett háttérsztorija van, a lényeg, hogy nagydarab, az egyik keze kőből van, a szarvát meg le kell fűrészelni, mert hát csak ijesztő valahol. Már ha maga a hótt vörös, kétméteres melák nem lenne az.

A két első filmet a nép szerette, mert Hellboy esendő volt és emberi, ehhez képest a rebootra azt ígérték, hogy ezt megtartva kemény lesz, durva és erőszakos, és én még reménykedem abban, hogy így is lesz, és ez, amit itt látunk, az a film összes vicces jelenetének ellövése. A rendező Neil Marshall, a főszereplő David Harbour, mellette Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane, Daniel Dae Kim, Penelope Mitchell és Thomas Haden Church is látható lesz. Bemutató tavasszal.