Lady Gaga és a Csillag születik helyére pályáznak, és biztosra mennek

2018.12.28. 11:27

Lady Gaga és a Csillag születik hamarosan várhatóan megkapják a maguk Golden Globe- és Oscar-díjait, de már most itt van a következő film, amelynek alkotói szeretnének pályázni a "2019 következő nagy zenés filmje"-címre. A Teen Spiritben Elle Fanning énekli el a legnagyobb mai popslágereket. Itt az első előzetes.

teen spirit3
Fotó: IMDb

Igaz, míg a Csillag születik hollywoodi blockbuster, addig a Teen Spirit sokkal inkább az indie-filmek receptjeit követi: a főszereplő egy kinyúlt pulcsikban vasvillával szénabálákat pakoló falusi kamasz lány, Violet, aki egy zenés tehetségkutatóban látja meg a lehetőséget a kitörésre. Ennyiből, meg pláne a film előzeteséből nagy valószínűséggel olyan 90 százalékig hiba nélkül előre össze lehet rakni minden egyes jelenetet.

De hát várhatóan ez nem az a film lesz, amelyik az eredeti sztorival akar majd bankot robbantani, sokkal inkább azzal, hogy megvásárolták a film nélkül is a legtöbbet fialó kortárs popslágerek jogait. Lesznek itt dalok Robyntól, Ellie Gouldingtól, Ariana Grandétól, Katy Perrytől, Tegan & Sarától, Jack Antonofftól, Carly Rae Jepsentől, Annie Lennoxtól, Grimestól, Sigridtől és még másoktól is.

A film A szolgálólány meséjében Nick Blaine-t, a  főszereplő családjának sofőrjét játszó fiatal színész, Max Minghella rendezői bemutatkozása lesz. Az amerikai mozikban április 5-én mutatják be.

Ne maradjon le semmiről!