Bill Murray megismételheti az Elveszett jelentés sikerét Sofia Coppolával

2019.01.16. 15:01

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el - írja a Hollywood Reporter.

Francis Ford Coppola rendező lánya, Sofia Coppola On the Rocks című filmje egy apa-lánya történet lesz, amelyben Rashida Jones alakítja a női főszerepet. A fiatal anyát játszó Jones New Yorkban találkozik playboy apjával (Murray). A forgatás idén tavasszal kezdődik - írja az MTI a Hollywood Reporter alapján.

Az A24 független filmstúdió és az Apple tavaly novemberben jelentette be együttműködési megállapodását, amelynek első gyümölcse lesz Coppola filmje. A szerződés keretében a stúdió - amely az Oscar-díjas Holdfényt gyártotta - egy sor produkciót készít az Apple hamarosan induló új streaming szolgáltatásának. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek a filmek moziban is megjelennek-e, de az A24 maga intézi filmjei mozis forgalmazását. 

Sofia Coppola korábban a Lopom a sztárom című filmet forgatta az A24 stúdióval. Az On the Rocks (szó szerint: Sziklákon, de ezt a kifejezést használják akkor is, ha valaki jéggel kéri az italát) elkészítésén producerként is dolgozik Youree Henley társaságában.

Bill Murray legutóbb a 2016-ban bemutatott, női főszereplőkkel forgatott Szellemirtókban tűnt fel egy kis szerepben önmagát alakítva a filmvásznon. De idén több új filmben is látható majd: köztük a Zombieland folytatásában, a The French Dispatch című Wes Anderson-moziban és Jim Jarmusch The Dead Don't Die című filmjében.

ghost

Ne maradjon le semmiről!