Kiakadt az egyik színésznő a Szellemirtók folytatásán

2019.01.21. 08:51

Nemrég jelentették be, hogy folytatódik az eredeti Szellemirtók, ráadásul a sztori figyelmen kívül hagyja az óriásit bukó 2016-os filmet. A hírnek sokan örülnek, kivéve Leslie Jonest, a 2016-os film egyik főszereplőjét.

Az új Szellemirtók a '80-as évek filmjeit folytatja tovább, ráadásul a rendező Jason Reitman, az eredeti filmeket készítő Ivan Reitman fia lesz, és az is elképzelhető, hogy felbukkannak benne régebbi szereplők is. Aki biztosan nem fog feltűnni, az Leslie Jones, aki Twitteren fakadt ki a hír hallatán.

Jones szerint a hír sértő rájuk nézve, és még azt is írja, hogy ez egy olyan húzás a stúdió részéről, ami akár Donald Trump ötlete is lehetne.

Jones egyike volt a 2016-os Szellemirtók négy főszereplőjének. Ez volt az a film, amivel rebootolták volna a franchise-t, de férfiak helyett csupa női főszereplővel. Ez a hiperérzékeny sovinisztákat elég rosszul érintette a tengerentúlon, majd a vitába megérkezett az amerikai és a magyar szélsőjobb nagy kedvence, Milo Yiannopoulos, aki rasszista támadásokat intézett a balhéra online reagáló Jones ellen, többek között majomnak nevezve az afroamerikai színésznőt. Egyébként annak idején maga Donald Trump is nemtetszését fejezte ki, amiért nőkre cserélték a férfiakat a filmben.

Vagyis eléggé úgy néz ki, hogy az új Szellemirtókat az előző film stábjának informálása nélkül kezdték el gyártani, ami a két évvel ezelőtti balhék fényében elég kellemetlen.

Ne maradjon le semmiről!