Sandra Bullock sci-fit készít a Netflixszel

2019.01.24. 08:59

Sandra Bullock újabb filmet készít a Netflixszel a Madarak a dobozban sikere után. Ezt a horrort a statisztikáit egyébként általában titkoló Netflix szerint  egy hét alatt közel 45 millió felhasználó látta, összesen pedig eddig 80 millió. A Nielsen mérése szerint csak Amerikában 26 millióan nézték meg a filmet, és ebbe  nem tartoznak bele azok a megtekintések, amik kizárólag telefonokon, tableteken, vagy laptopokon történtek. A Madarak a dobozban nyitóhétvégéje volt a Netflix legerősebb nyitánya a Stranger Things-sorozat második évada után. Ezek után érthető, hogy újabb közös munkára kérték fel a Bullockot.

A film egy sci-fi lesz Reborn címmel. Egy képregény alapján készül, a rendezője pedig Chris McKay, akinek eddigi legismertebb munkája a Lego Batman volt. A Reborn Mark Millar and Greg Capullo műve, középpontjában egy egy idősebb nő áll, aki meghal egy manhattani kórházban. A halál után nem mennyország vagy pokol, hanem egy másik világ várja, ahol a jók és rosszak vívják örök harcukat. (És sárkányok is vannak.) A nő ebben a világban indul útnak, hogy megkeresse egykori férjét.

 A Madarak a dobozban sikeréről, és arról, hogy ebben mekkora része volt a Netflix okosan felépített kampányának, ebben a cikkben írtunk. 

Ne maradjon le semmiről!