Schwarzenegger: Vajna egy igazán tökös férfi volt

2019.01.30. 20:10

Arnold Schwarzenegger szerda este megérkezett Budapestre, hogy csütörtökön részt vegyen Andy Vajna producer és filmügyi biztos temetésén, hiszen a búcsúztatáson ő is beszédet mond majd.

A színészt és politikust a reptéren az RTL Fókusz stábja egy rövid beszélgetésre el is csípte, Schwarzenegger pedig egészen kedves dolgokat mondott a nemrég elhunyt Vajnáról.

Andy Vajna nagyon jó barátom volt, eközben az ő élete egy nagyszerű története egy bevándorlónak az Egyesült Államokban. Megérkezett, és megvalósította magának az amerikai álmot. Ezt csak úgy tudta megtenni, hogy rendkívül bátor volt, okos, és szeretett rengeteget dolgozni. Őrülten sokat dolgozott, nem hallgatott senkire, neki egyszerűen volt egy álma. Ezt aztán valóra váltotta, és ő lett a világ legnagyobb független filmes producere. Ahogy említettem már, rendkívül bátor volt, intelligens, jó meglátásai voltak, és egy igazán tökös férfi volt. Ezt úgy értem, hogy a bátorságával mindent elért. Ha azt mondták neki, hogy ez vagy az lehetetlen, ő akkor is megcsinálta. Nagyobb filmeket készített Hollywoodban, mint a nagy stúdiók. Emellett pedig nagy szíve is volt, és ezért szerettem őt.

Ez pedig a Fókusz felvétele:

Andy Vajnát csütörtök reggel helyezik örök nyugalomra a Fiumei Úti Sírkertben. A temetés zárt körű lesz, a sajtót sem engedik be a helyszínre.