A robotlányt akarja szétcincálni az egész bagázs

2019.02.06. 05:30

Február 14-én érkezik a magyar mozikba az Alita: A harc angyala című sci-fi, ami remélhetőleg Robert Rodriguez rendező (Desperado, Sin City) visszatérése lesz az élvezhető filmek világába.

Ebben nagyban segíthet neki James Cameron producer is, és a tény, hogy akárcsak a Sin City-vel, itt is egy létező képregényt filmesít meg: Kisiro Jukito mangája arról szól, hogy egy nagy háború után a jövőben egy kibernetikában utazó doki (Christoph Waltz) a szemétdombon egy amnéziás kiborglányra lel, akit Alitának hívnak (Rosa Salazar). A gonoszt Mahershala Ali játssza, akit idén a Zöld könyv című drámáért Oscarra jelöltek a legjobb mellékszereplő kategóriájában.

És most kaptunk egy magyar szinkronos részletet is belőle, vagyis nem is egy részletet, hanem egy akciójelenet zanzásított változatát: valami Rollerballra emlékeztető sportban Alita a startvonalhoz érve tudja meg, hogy minden másik versenyző éppen arra hajt, hogy szétszecskázza.

Alita: A harc angyala szinkronos részlet

A látvány egyébként a totális CGI ellenére meglepően követhető, az egész úgy néz ki, mint egy kevésbé túltolt és színpompás Speed Racer.

Ne maradjon le semmiről!