Kinyílik a világ a Jégvarázs 2-ben

2019.02.13. 15:39

Sajnos én vagyok az ember, akinek minden formában sikerült kikerülnie a 2013-as év egyik hatalmas sikerét, a Jégvarázst (eredeti címmel Frozen), úgyhogy sem a sztorijáról, sem a mindent elárasztó betétdaláról, a Let It Go-ról nem tudok sokat mondani, azon kívül, ami a hivatalos kommunikációban megjelenik. Meg amit leszűrtem ebből az előzetesből, ami megjött a második részéhez:

Ami őszintén szólva, nem túl sok. Az első rész főszereplői (köztük van egy beszélő-éneklő hóember is, akit Olafnak hívnak) mind visszatérnek, és egyelőre egy hasonló, meg nem nevezett kalandra indulnak. Annyit látok a saját szememmel, hogy már nincsen hideg, sőt, egy erdőben rohangálnak a szereplők az előzetes szerint, illetve Elsának át kell kelnie egy tengeren, olyasmi technikával, mint Frozone-nak a Hihetetlen család 1-2-ben, folyamatosan befagyasztva maga alatt a vizet.

A szinkronhangok visszatérnek, Kirsten Bell, Idina Menzel, Josh Gad, továbbá Evan Rachel Wood szerepelni fognak az eredeti hangban.

A Jégvarázs első része 1,2 milliárd dollárt hozott össze az egész világon. A folytatás november 21-én érkezik a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!