Továbbra is Rian Johnson készíti a következő Star Wars-trilógiát

2019.02.14. 17:33 Módosítva: 2019.02.14. 17:54

A napokban szárnyra kelt egy hír, miszerint az eddigi tervekkel ellentétben nem Rian Johnson rendezésében készül el a következő Star Wars-trilógia. A hírt egy SuperBroMovies nevű oldal tette ki, és több amerikai és nemzetközi blog és híroldal átvette, de végül maga Rian Johnson cáfolta az értesüléseket Twitteren.

A bejegyzést ugyan azóta eltávolították, de Johnson azért kiposztolta, hogy továbbra is ő készíti a következő trilógiát, ami a tervek szerint teljesen új karakterekről szólna, és távol tartaná magát az eddigi filmek történetétől.

A Collider szerint egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a következő trilógia első részét biztosan Johnson írná és rendezné, de közben mind a három jövőbeli filmnek igyekszik kitalálni az átfogó történetét. Közben ugyebár a Trónok harca két showrunnere, David Benioff és D.B. Weiss is új Star Wars-filmeken dolgozik majd, de ezek nem fognak kapcsolódni Johnson új filmjeihez.

Johnson egyébként mindazok ellenére folytatja a munkát a franchise-on belül, hogy a rajongók bizonyos része kifejezetten rosszul fogadta Az utolsó jediket. Annyi biztos csak, hogy az egyelőre alcím nélküli Star Wars 9 idén decemberben kerül majd a mozikba, de nem Johnsontól, hanem a 7. filmet is rendező J.J. Abramstől.

Ne maradjon le semmiről!