Chris Hemsworth játssza Hulk Hogant, a pankrátort

chris-hogan
2019.02.21. 11:12

Chris Hemsworth játssza Hulk Hogant, a legendás pankrátort a Hogan életéről szóló Netflix-filmben. Az életrajzot Todd Phillips és Scott Silver jegyzik, akik jelenleg a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker-film befejezésével vannak elfoglalva. A Joker októberben kerül mozikba, utána fordulhatnak a Hogan sztori felé. Todd Phillips eddig olyan filmeket csinált, mint a Másnaposok trilógia vagy a Haverok fegyverben. 

A tervek szerint a Hulk Hogan film nem meséli el Hogan egész életét, helyette arra az időszakra koncentrál, amikor Hulkból minden idők egyik legsikeresebb pankrátora lett, és létrejött a Hulkamania, vagyis a Hogant körülvevő hatalmas rajongás. Ezek szerint viszont kimaradnak a filmből a pankrátorsága utáni évek, amikor színészként és valóságshow szereplőként próbálkozott. Ahogy az is kimarad, hogyan sikerült tönkretennie a Gawker médiacéget.

Ennek valószínűleg az is az oka, hogy Hogan peréről a Gawker ellen már fejlesztenek egy másik filmet. Ezt állítólag  Francis Lawrence rendezné, aki a Magyarországon forgatott Vörös veréb című kémfilmet is készítette Jennifer Lawrence-szel. A forgatókönyvet pedig Charles Randolph írja, akinek többek között a 2008-as gazdasági válságról szóló A nagy dobást köszönhetjük.  

Hogan és Gawker ügye még 2012-ben kezdődött, amikor a Gawker közzétette azt a videót, amin Hogan az egyik legjobb barátja feleségével szexel. A pankrátor perelt és meg is nyerte a pert, a bíróság, pontosabban az esküdtek 140,1 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki. Ezt a Gawker nem tudta kifizetni, végül 2016 augusztusában megszűnt. 

Az esetről egyébként készült egy dokumentumfilm is (Nobody Speak: Hulk Hogan, Gawker and Trials of a Free Press), ami a Netflixen volt látható, és terveznek egy tévésorozatot is. 

(Borítókép: Bal: Chris Hemsworth az UFC234 gállán, Melbourne-ben, 2019. február 10-én , Jobb: Hulk Hogan 1993. július 12-én, Las Vegasban. Fotó: Quinn Rooney / Barry King / Getty Images Hungary)

Ne maradjon le semmiről!