Bonnie és Clyde nem is voltak olyan menő arcok

2019.02.21. 10:32

Annyi Bonnie és Clyde film után a Netflix elkészítette a híres történet másik oldalát is. A Kevin Costner és Woody Harrelson főszereplésével készült The Highwaymen ugyanis nem a legendás rablópárosra, hanem az őket üldöző két texasi rangerre koncentrál.

A két és fél perces előzetesből kiderül, hogy Bonnie-ék ezúttal nem a coolságot, sokkal inkább a kegyetlenséget testesítik meg, olyan embereket, akik gátlás nélkül mészárolnak le fiatal rendőröket. A legismertebb Bonnie és Clyde film egyébként 1967-ben készült Faye Dunaway és Warren Beatty főszereplésével, akik gyönyörű és menő párost alkottak, meglehetősen különbözve a The Highwaymen nézőpontjától. 

A filmet John Lee Hancock rendezte, aki korábban Az alapító című McDonald's történetet készítette, és hozzásegítette Sandra Bullockot az Oscarhoz A szív bajnokaiban. Amúgy pedig olyan filmeket írt, mint a Tökéletes világ vagy az Éjfél a jó és a rossz kertjében. 

A The Highwaymenben Costneren és Harrelsonon kívül játszik még Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann és David Furr is. A film március 29-től lesz látható a Netflixen. 

Ne maradjon le semmiről!