Végre egy eredeti sci-fi a mozikban

2019.02.26. 06:18

Elrabolt világ címmel kerül a magyar mozikba John Goodman és Vera Farmiga sötét sci-fije, a Captive state. (Egy ideig Fogvatartott állam címmel futott, de az Elrabolt világ lett a végső verzió.) A film magyar szinkronos előzetese először az Indexen látható:

A sci-fiben a földönkívüliek leigázzák a Földet. Mindez nem jár az emberiség kipusztításával, beérik annyival, hogy az alattvalóik leszünk. Cserébe nincs szegénység, munkanélküliség, bűnözés – állítják a földönkívüliek és a velük kollaboráló emberek. Akik viszont nem értenek egyet ezzel, és nem hajlandóak alávetett fajként élni, bujkálni és menekülni kényszerülnek. Ők készítik elő a forradalmat, amit John Goodman karaktere mindenképpen meg akar akadályozni.  

Az Elrabolt világot A majmok bolygója: Lázadás rendezője, Rupert Wyatt írta feleségével, Erica Beeneyvel közösen, és ő is rendezte. Vagyis kivételesen nem egy remake, reboot vagy folytatás, hanem egy teljesen új történet. Játszik még benne Madeline Brewer (ő volt Janine A szolgálólány meséjében) és Machine Gun Kelly. 

A filmet március 21-től játsszák a magyar mozik. 

Ne maradjon le semmiről!