Spanyolországban forgatja következő filmjét Woody Allen

2019.02.27. 11:16

Már korábban is felröppent a hír, hogy Woody Allen a következő filmjét ismét Spanyolországban forgatja, de a Mediapro nevű spanyol gyártócég most megerősítette, hogy a rendező csapata San Sebastiánban készülődik a munkára, adta hírül az AFP.

Allen a Mediapro segítségével forgatta késői korszakának egyik legnagyobb sikerét, a Penélope Cruznak Oscar-díjat hozó Vicky Cristina Barcelonát. A spanyol cég azonban nem árult el részleteket a filmről, mondván még csak az előkészületek zajlanak.

A 83 éves rendező február elején nyújtotta be a keresetét egy New York-i bíróságon, amiért az Amazon nem mutatta be az A Rainy Day In New York című új filmjét, ami még mindig dobozban van, annak ellenére, hogy olyan sztárok szerepelnek benne, mint Timotheé Chalamet és Selena Gomez.

A hírek szerint az Amazon a Woody Allen elleni zaklatási vádak miatt állt el a film forgalmazásától 2018 júniusában. Allen most több mint 68 millió dolláros (azaz mintegy 19 milliárd forintnyi) kártérítést követel a stúdiótól, ahol egyébként a Crisis In Six Scenes című sorozata gond nélkül elkészülhetett és megjelenhetett.