Még a megalkotója is kiborult a Sonic-film főhősétől

2019.03.05. 14:43

A tervek szerint még idén a mozikba kerül a Sonic the Hedgehog, a népszerű videójátékból készülő élő szereplős film. Eddig a rajongók egy rövidke videó alapján csak találgatni tudtak, hogy a közkedvelt játékkarakter hogyan néz majd ki a filmvásznon, azonban a most frissen kiszivárgott képek alapján még a figura kitalálója is megrökönyödött.

Ez a pár kép szivárgott ki a szupergyors, kék sündisznóról, aki a '90-es években legalább annyira népszerű volt a Sega-játékkonzolokon, mint Super Mario a Nintendókon.

A közösségi oldalakon már most megy a felháborodás, hogy a vagány, de aranyos Sonic helyett a karakter túl emberszerű és áramvonalas lett, a japán Sora News pedig megtalálta a karakter kitalálójának és megalkotójának, Naka Judzsinak is a bejegyzését a témában.

A képre tekintve felmerül bennem annak a fontossága, hogy milyen arányokat érdemes figyelembe venni a test és a fej tekintetében, illetve a karakter hasának a gömbölyűségében. Nem tudtak volna olyan dizájnt csinálni, ami az arányokat kicsit jobban eltalálja?

– csodálkozott rá Judzsi a kiszivárgott Sonic-dizájnra, ami nem biztos, hogy a végleges, ugyanis a kiszivárgás óta eltüntették a honlapról.  Viszont a filmet 2019-re ígérték, szóval sok idejük nincs már teljesen átvariálni.

A Sonic the Hedgehog hivatalosan novemberben érkezik az amerikai mozikba, és a film főgonoszának a hangját Jim Carrey adja majd.

Ne maradjon le semmiről!