Eljött értünk a gonosz fiú az űrből

2019.03.07. 12:28

Új előzetest kapott a Brightburn, ami a magyar forgalmazásban A lángoló fiú alcímet is megkapta. A horror, amit A galaxis őrzői 1-2 kirúgott rendezője, James Gunn új projektjeként hirdetnek, amolyan kifordított szuperhős eredettörténet. James Gunn csak a producere egyébként, a filmet David Yarovesky rendezte, de James Gunn testvérei, Brian és Mark írták a forgatókönyvet. 

A film úgy indul, mint egy klasszikus szuperhős mozi, egy helyes, jóravaló amerikai pár régóta vágyik gyerekre. Addig várakoznak és reménykednek a gyönyörűséges amerikai tájban, amíg valóban lesz egy babájuk, bár nem a hagyományos módon. A csecsemőt az erdőben találják meg, ahová egy űrhajószerű jármű szállította. Mindez a szülőket annyira nem izgatja, felnevelik a kis Brandont.

Csakhogy a fiú, micsoda meglepetés, egyre furcsábban viselkedik. Különleges, de nem a szó jó értelmében, ahogy a szülei remélik. Egy inkább úgy tűnik, hogy inkább ártani, mint használni szeretne az embereknek, akik ezt érthető módon nehezen viselik.

A Brightburn - A lángoló fiú május 23-tól látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!