Jövő nyáron jön a Bill és Ted 3

2019.03.21. 09:08

2020 nyarán kerül a moziba a Bill & Ted Face the Music, ami az 1989-es Bill és Ted zseniális kalandja, és az 1991-es Bill és Ted haláli túrája folytatása lesz. A filmben mindkét főszereplő, Keanu Reeves és Alex Winter is visszatér, de ezúttal nem kretén kamaszok, hanem kretén családapák lesznek. 

A Bill és Ted első részében két  kamasz bukásra áll történelemből, márpedig ha így lesz, Tednek büntetésből Alaszkába kell mennie, így nem tudnak együtt zenekart alapítani. Hogy felfogjanak végre legalább annyit a múltból, amennyi a ketteshez kell, egy jövőből érkező látogató révén időutazásba kezdenek, és személyesen nézik végig mindazt, ami a törikönyvben szerepel. A másik részben már a Pokolba és a Mennybe látogattak, ahol Ördöggel és Istennel, meg a húsvéti nyuszival és Einsteinnel találkoztak.

Bármennyire is bárgyú filmek voltak, a Bill és Ted első két részét imádta a közönség, a filmek kultusza azóta is tart. Ahogy a két főszereplő a harmadik rész premierdátumát bejelentő új videóban elmondja, éppen ennek, a rajongók évtizedes kitartásának köszönhető a Bill & Ted Face the Music.

Az írók most is Chris Matheson és Ed Solomon (Men in Black) lesznek, rendezőnek pedig Dean Parisotot (Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés) kérték fel. A film egyik executive producere az Oscar-díjas Steven Soderbergh lesz. 

A harmadik rész 2020. augusztus 21-én kerül az amerikai mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Hírek