A szülők análgolyóival nuncsakuzni sosem jó ötlet

2019.03.26. 08:59

"Ekkora srácoknak túl húzós: van benne drog, erőszak, káromkodás" – mondja immár magyarul Seth Rogen a Good Boys, azaz a Jó srácok előzetesében, amikor bejelenti a film kiskorú főszereplőinek, hogy nem nézhetik meg a saját filmjük trailerét.

Seth Rogen egyébként nem szereplője, hanem producere a vígjátéknak, amit az elsőfilmes Gene Stupnitsky, azaz A hivatal producere, írója és rendezője jegyez. "Olyan, mint egy tinivígjáték hatodikosokkal" – írtuk nemrég a film eredeti nyelvű előzetesét tálalva. 

A Jó srácok főszereplőit egy csókolózós buli miatti pánikolás sodorja bajba: mivel elképzelésük sincs, hogy kell smárolni, egy fatertől kölcsönvett drón segítségével próbálják meg kilesni a szomszédlány csőrözését, ám a terv kisiklik, és a drón a félelmetes tinilányok fogságába esik.

A drón visszaszerzése persze nem alakul könnyen, a kissrácok egy rakás hülye kalandon esnek át. "Kábszerrel kellett rohangálnunk, fősulisokkal bunyóznunk, és bezártunk egy zsarut egy boltba valamivel, ami szerintem egy dildó" – fakad ki hisztérikusan az egyikük az előzetes egy pontján.

Közben nem csak azt tudják meg, hogyan fest egy dildó, hanem például életükben először látnak pornót, és nuncsakunak használva közelebbről is megismerkednek az análgyöngyökkel – bár ne tennék. A film augusztus 15-én érkezik majd meg a magyar mozikba, 16-os karikával.

Ne maradjon le semmiről!